Sponsorpagina

Bent (of kent) u een ondernemer die ons een warm hart toe wilt dragen? Of heeft u geen eigen bedrijf, maar wilt u ons wel graag helpen? Dan zijn wij op zoek naar u! Sponsoring is al mogelijk vanaf elk gewenst bedrag.

Als dansschool zijn wij continu bezig om (nieuwe) evenementen op te zetten. Onze doelstelling is om zowel voor leden als niet-leden zoveel mogelijk activiteiten, workshops en cursussen uit te zetten binnen de gemeente IJsselstein met oog op het maatschappelijk belang. Hier worden kosten voor gemaakt en vragen wij financiële medewerking.   

Bekijk hier de sponsormogelijkheden: Sponsormogelijkheden 1 A4

Heeft u na het lezen van dit sponsorplan nog vragen of bent u geïnteresseerd geraakt, dan kunt u contact opnemen via sponsoring@dansja.nl of via 06-12700221. Wij zien u graag als één van onze sponsoren.


Onze huidige sponsoren

Een goede en fijne samenwerking met Leonie van Duin van kledingwinkel Bijzonder Lief. Bijzonder Lief is een hippe en gezellige kinderwinkel in IJsselstein met een geheel eigen Stijl. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, daarom staan wij graag voor u klaar met een persoonlijke service en advies.


Dank aan Maurice van Staveren (vader van Evy)
Telecombinatie IJsselstein is al bijna vijftien jaar een begrip in IJsselstein en omstreken. Dit komt door onze kennis maar ook door de gezellige sfeer die wij samen met jou creëren. Dus mocht er iets zijn op het gebied van telecom, dan zien wij je graag in onze winkel verschijnen waar onze medewerkers je graag te woord staan.

Voor meer informatie zie: https://www.telecombinatie.nl/telefoonwinkels/ijsselstein


Wilt u een winkel bouwen of verbouwen en hebt u een locatie op het oog? Dan bent u bij Rockx bouwprojectmanagement aan het juiste adres. Wij coördineren het hele bouwtraject, vanaf de eerste bouwkundige inspectie van een pand tot en met de eindoplevering.

Zie www.rockx.nl voor meer informatie


Zie hier Punt5. Maatwerk in EHBO opleindingen, www.punt5.nl, Eefje Zumbrink. www.facebook.com/punt5 


 

En ook super blij met deze sponsor Van Rossum Engineering – http://vrebv.nl/nl/


En ook met dank aan Hubo IJsselstein olv Wim van Eijk voor het sponsoren van verf voor onze nieuwe locatie!
 

 

Onderhoudsbedrijf E van Eck van der Sluijs. Onder andere te benaderen voor plaatsen van keukens, badkamers, electra werk, klein en groot onderhoud. Levert goed en kwalitatief werk!
Neem gerust contact op voor meer informatie.


Betrokken, deskundig en vooruitstrevend dat is HLB Blömer ten voeten uit. Hun specialisten verdiepen zich in uw doelstellingen, staan u bij met hun financiële kennis en geven u praktisch advies. Doortastend en deskundig. Laagdrempelig en betrokken. Alles om uw bedrijfsresultaten nog beter te maken. En uw organisatie op verantwoorde wijze financieel verder te helpen. Dat geeft rust en zekerheid.


 

 Quintrans, koeriers Met als slogan; ‘U vraagt, wij rijden!’ www.quintrans.nl


Design en website

 


afbeelding5


Wonen in een wijk waar u zich thuis en veilig voelt. Gekend en gezien worden.  Meedoen en je bijdrage leveren. Zelfredzaamheid en prettig  in je eigen huis wonen. Daar zet Stichting Pulse zich in IJsselstein en Lopik voor in.