Buiten dansen!

Buiten dansen!

Buiten dansen

YES! Goed nieuws! We hebben akkoord om buiten dansles te geven! Het is helaas niet mogelijk om ons hele lesrooster buiten te geven. Maar om jullie toch te kunnen zien en om samen te dansen, geef ik, juf Mandy, op donderdag 14 mei 2020 drie buiten-danslessen bij woonzorgcentrum Marientstein. Op dinsdag 12 mei 2020 geeft Isabelle een buiten-dansles voor 12+ leerlingen bij de dansschool op het buitenterrein. Doe jij mee? Op donderdag 14 mei van 15.30-16.15 uur is er een dansles voor 6+, van 16.30-17.15 uur is er een dansles voor 8+, van 17.30-18.15 uur is er een dansles voor 10+. Op dinsdag 12 mei is de dansles voor 12+ van 17.00-18.00 uur.

Ik heb er natuurlijk over nagedacht om ook voor de jongere leerlingen iets te bieden, maar dat durf ik onder andere i.v.m. de veiligheid (nog) niet aan.

De danslessen onder leiding van mij, Mandy, op donderdag 14 mei worden gegeven op het grasveld bij woonzorgcentrum Marienstein (adres: Benschopperweg 14, IJsselstein). Zo hebben de bewoners wat leuks om naar te kijken! De 12+ dansles op dinsdag 12 mei o.l.v. Isabelle zijn dus op eigen terrein van de dansschool.

Er zijn in deze tijd natuurlijk wel een aantal “spelregels” waar wij ons aan moeten houden:

  • We mogen bij Marienstein niet naar binnen, zorg dat jouw kind, vóór de les, thuis naar de wc is geweest. Naar het toilet bij de dansschool is wel mogelijk, maar probeer dit te voorkomen. Omkleden in de dansschool is niet mogelijk, dus kom in je danskleding.
  • Er mogen geen ouders langs “de lijn” kijken, de leerlingen komen zoveel mogelijk zelfstandig of worden enkel gebracht en gehaald. Kom dus niet te vroeg of te laat, zodat er zo min mogelijk contact is tussen de volwassenen onderling (dit is wel heel ongezellig en past niet bij DANSJA, maar is helaas wel noodzakelijk).
  • Er zijn wisselmomenten ingelast tussen de lessen om te voorkomen dat een te grote groep mensen elkaar treft.
  • Voor en aan het eind van de les, moet elke leerling zijn handen ontsmet hebben (wij zorgen hiervoor).
  • Voor de leerlingen vanaf 12 jaar geldt dat er tijdens het dansen 1,5 meter afstand van elkaar behouden moet worden.
  • De docenten houden 1,5 meter afstand tot de leerlingen, graag vooral de jongere leerlingen hier thuis op voorbereiden, want dit zijn ze natuurlijk niet gewend (en wij ook niet ;-)).
  • Bij klachten als verkoudheid, hoesten, koorts: blijf thuis! (graag wel afmelden via mandy@dansja.nl)
  • Neem een flesje water mee en zorg voor goed schoeisel voor buiten dansen.
  • Het volgen van deze lessen is geheel op eigen risico. De dansschool is niet aansprakelijk voor letsel en/of schade.

Let op: deze lessen worden geannuleerd bij slecht weer. Gaan de lessen niet door dan maken wij dit de desbetreffende dag kenbaar om uiterlijk 12.00 uur de mail en via Facebook en Instagram kenbaar.

Meedoen is gratis. Echter in deze tijd hebben ook wij twijfels wat de toekomst nog gaat brengen. Mocht het zo zijn dat de leerling een bijdrage van € 2,50 voor de dansles zou kunnen missen, dan zouden wij dat heel fijn vinden maar dit is dus geen verplichting, de dansles is dus gratis maar eventueel met een bijdrage. Voel je niet bezwaard als je de bijdragen niet kan/wil betalen. Wij zijn blij dat we dit kunnen en mogen doen! Aanmelden kan via www.mijn.dansja.nl. Er is een minimum en een maximum aantal deelnemers, dus geef je snel op.

Hopelijk tot snel!

Liefs Isabelle & Mandy