CultiTijd

CultiTijd

Vanuit de gemeente IJsselstein wordt er een super leuk evenement georganiseerd, namelijk CultiTijd. CultiTijd is de gehele maand september en houdt in dat de Cultuur binnen de gemeente IJsselstein wordt uitgelicht en natuurlijk doen wij hier ook aan mee! Want wist je dat IJsselstein een mooie kunstwandelroute heeft? De kunstroute is eigenlijk in totaal zo’n 12 kilometer, maar wij delen deze route op in verschillende stukken van zo’n 4 km per keer. Tijdens het wandelen vinden wij de gezelligheid, maar ook het fitter worden of blijven belangrijk. We doen bijvoorbeeld dus ook oefeningen voor het versterken van je arm- en/of beenspieren.

Wandel jij gezellig met ons mee? Deelname is gratis. 1 enkele keer meewandelen is ook mogelijk. Je hoeft je niet voor alle keren op te geven. We wandelen op woensdag 6, 13, 20 en 27 september 2023.

Graag aanmelden via mandy@dansja.nl of via 06-12700221 i.v.m. het startpunt van de route. Neem eventueel eens een kijkje op https://www.dansja.nl/project/wandelfit-volw/