Jumping!

Jumping!

Wat is Jumping! precies en voor wie is het?

Jumping! groep 4 t/m 8 (45 minuten)
Ben jij op zoek naar een les waarin je je energie kwijt kan? Dan is dit echt een les voor jou! Tijdens deze dansles op trampolines werken we aan onze conditie op toffe muziek! En natuurlijk werken we ook aan een echte choreografie. Lekker dansen én springen, wie wil dit nou niet? Meld je snel aan voor de try-out!

Jumping! 11+ (45 minuten)
Wil jij op een leuke manier aan je conditie werken? Dan is deze dansles op de trampolines zeker zeer geschikt! Lekker springen en daarnaast als groep aan een toffe choreo werken. Deze les is zeker goed voor je lichaam, maar vooral ook gewoon écht heel erg leuk om te doen!  Meld je dus snel aan voor de try-out!

Jumping! volwassenen (45 minuten)
Wil jij werken aan je conditie, maar tegelijkertijd ook je spieren versterken? Dat kan allemaal bij Jumping! Tijdens deze leuke work-out op de trampoline, ga je op een leuke en vrij simpele manier werken aan deze elementen. Jouw hartslag gaat zeker omhoog! Probeer het eens uit en meld je aan voor de try-outs!

Inschrijven kan via mijn.dansja.nl (voor leden) en niet leden kunnen zich inschrijven via www.dansja.nl en dan kopje inschrijven.