*NIEUW* TONE & SHAPE VOLW.

*NIEUW* TONE & SHAPE VOLW.

Vanaf donderdag 8 september starten wij met een 6-weekse cursus Tone & Shape. Deze les zal plaatsvinden van 19.30 uur tot 20.30 uur en zal € 30,00 kosten. Na de pilot besluiten we of de les vast op het rooster komt.

Tone & Shape een les voor iedereen die wil werken aan een sterk, gezond en goed gevormd lichaam. De les bestaat uit een combinatie van o.a. pilates, krachttraining en stretching. De focus ligt bij Tone & Shape op het vormen, versterken en versoepelen van je spieren (tonen en shapen), en het verbeteren van balans en flexibiliteit.

Bij Tone & Shape is er minder aandacht voor cardio (dus geen springen, rennen en hoppen), wat de les niet minder intensief, maar wel minder blessuregevoelig maakt en tevens kan bijdragen aan het voorkomen en herstellen van blessures. Omdat hierdoor alle aandacht en energie naar de werking van de spieren gaat, is Tone & Shape ook een ideale les om te werken aan mind-to-muscle-connection en techniek.

In de les wordt met name gebruik gemaakt van oefeningen met lichaamsgewicht (zowel staand als op de mat), verschillende soorten gewichten, bandjes en andere attributen.

Bij Tone & Shape wordt, i.p.v. elke week, elke maand een nieuwe workout geïntroduceerd zodat je 4-5 weken de tijd hebt de les je steeds meer ‘eigen’ te maken.

Wil jij ervaren of Tone & Shape ook iets voor jou is? Geef je dan op voor deze cursus, dat kan via info@dansja.nl