Nieuwe cursus  HITT  (High Intensity Interval Training)

Nieuwe cursus HITT (High Intensity Interval Training)

* NIEUWE CURSUS *

Dinsdagavond 4 weekse cursus HIIT van 20.00 uur tot 21.00 uur

Wij streven naar een optimaal en gevarieerd lesrooster, vandaar dat wij willen kijken of er animo is voor HIIT (High Intensity Interval Training).

HIIT training is een High Intensity Interval Training waarbij iedere week alle spiergroepen worden aangesproken. De workouts hebben een hoge intensiteit en zijn iedere week anders. Oefeningen kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden en zorgen voor een goede vetverbranding. Je eigen grenzen opzoeken binnen een voor jou comfortabel niveau. Sinds 2019 is er ook een nieuwe variant HIIT gecombineerd met Yoga en Pilates oefeningen. Dit houdt in dat je het eerste half uur vol gas mag zweten en afsluit met ontspannende oefeningen en stretching. Lijkt dit je wat? Schrijf je dan in!

De cursus vindt plaats van dinsdag 5 maart t/m dinsdag 26 maart van 20.00 uur tot 21.00 uur. Kosten hiervoor zijn € 25.00. Bij voldoende animo gaat dit een vaste les worden op ons lesrooster.

Schrijf je in via onze website of via mijn.dansja.nl (kies voor mijn activiteiten en dan inschrijfformulier). Wil je meer informatie? Dat kan via mandy@dansja.nl