Fit! volw.

2023 is al in zicht, nieuwe dromen/wensen en doelstellingen liggen wellicht al in de week (of niet ;-)) en ook wij vanuit DANSJA hebben nieuwe plannen, want mijn lang gekoesterde wens wordt werkelijkheid! Een sportles op zondagochtend!!!! Een enorm grote meerwaarde voor ons sportrooster! We draaien graag eerst een pilot in de vorm van een cursus (om te kijken of er animo voor is) en daarom starten we op zondag 8 januari 2023 met een 8 weekse cursus Body & Core! Dus….

Sta jij op zondagochtend vroeg op, bruisend van de energie? Of kan je juist wat energie gebruiken? Dan is Body & Core echt iets voor jou!

Met een gevarieerd programma waarin HIIT, bootcamp en circuittraining terugkomen wordt het een Total Body Workout, waarin de core (buik- en rugspieren) uiteraard niet vergeten worden. Klinkt het (té) pittig? Doe eens gek en probeer het gewoon! Waarom? Omdat wij onze lessen ook aanpassen op degene die in de groep staan. Doelstelling: met een voldaan gevoel naar huis!

Voor wie: Voor iedereen die fitter wilt worden!
Dag + tijd: Zondag 9.00-10.00 uur (lekker vroeg, maar dan heb je nog wat aan je dag!)
Kosten: € 40.00

De cursus is een pilot. Bij voldoende animo zetten we de les graag vast op ons sportrooster.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in voor de 8 weekse cursus: Body & Core. Inschrijven kan via deze link https://mijn.dansja.nl/Inschrijven