Golden Hour Fit 60+

De Golden Hour Fit 60+ is voor iedereen! Of je nu man of vrouw of 50, 65 of 80 bent, bij DANSJA beweegt iedereen mee! – Volg 2 gratis proeflessen

Omdat wij het belangrijk vinden om er voor iedere doelgroep te kunnen zijn starten wij vanaf maandag 6 januari met  2  lessen voor de 60+ doelgroep. Bij de ‘Golden Hour Fit 60+’ ligt de nadruk meer op fit blijven of fitter worden, en daarom wordt gewerkt aan oefeningen voor het hele lichaam.

Tijdens de les wordt u begeleidt door gezellige muziek met af en toe sounds of the sixties en seventies. Het zijn geen moeilijke bewegingen, maar simpele en toch effectieve oefeningen en dansjes. De docente houdt natuurlijk rekening met wat u wel en niet kan doen.

Bij Dansschool DANSJA wordt ook het sociale aspect niet vergeten, dus hebben we na de les een gezellig onderonsje en – als u dat gezellig vindt – een kopje koffie of thee.

Vergeet uw sportschoenen, gemakkelijk zittende kleding en badlaken niet, en beweeg lekker met ons mee!

Op maandag van 10.00-11.00 uur geven wij ‘Golden Hour Fit 60+’.

Wil u meer informatie? Neem dan contact op met Mandy via 0612700221, of meld u aan via onze website https://mijn.dansja.nl/proefles voor twee gratis proeflessen. En natuurlijk is het ook mogelijk om een vriend, vriendin, buurman, buurvrouw, etc mee te nemen.