Kracht- en Coretraining

Functioneel trainen waarbij het menselijk lichaam en zijn natuurlijke basispatronen de basis vormen. Trainen op lichaamsgewicht met kettlebells, gewichtjes en andere weerstanden. Dit geheel op eigen niveau.

Bij Kracht- en Coretraining train en stimuleer je jouw natuurlijke bewegingspatronen. Je gebruikt meerdere (grote) spiergroepen tegelijk en je ontwikkelt de volgende factoren: Coördinatie, lenigheid (flexibiliteit), uithoudingsvermogen, kracht en snelheid.

Kracht & cardio: hier wordt vaak een tweedeling in gemaakt. Met functionele training train je beide in één. Doordat je met meerdere spiergroepen tegelijk traint, zal de hartslag stijgen, worden jouw spieren veelzijdig getraind waardoor de vetverbranding een boost krijgt en de stofwisseling constant in de hoogste versnelling zal staan.

Core: dit is simpel gezegd de ‘kern’ van jouw lichaam. De schuine-, rechte- en dieperliggende buikspieren, verschillende rugspieren, grote- en kleine bilspieren en nog veel meer, is wat je traint tijdens de Kracht- en Coretraining.

Deze les is geschikt voor iedereen.