Routebeschrijving Theater Aan de Slinger

Routebeschrijving Theater Aan de Slinger

Nog 1 week en dan is het zover, onze jaarlijkse eindvoorstelling “Ik verveel me…”

De hulpouderplanning is rond, alle kostuums zijn gepast en gestickerd, het draaiboek is bijna klaar en de laatste puntjes op de i worden gezet bij alle dansen.

Kom je zaterdag 23 juni 2018 met de auto naar Theater Aan de Slinger in Houten? Check dan de bijgevoegde routeplanning (er is het e.e.a. gewijzigd rondom het theater).

Komt u met de auto naar Theater Aan de Slinger dan parkeert u uw auto in parkeergarage Kruitmolen. Op het plein voor het theater mag niet geparkeerd worden. Wanneer u zelf een routebeschrijving op internet opzoekt, of gebruik maakt van een navigatie-systeem, voer dan het adres van de parkeergarage in, niet het adres van het theater.

Parkeergarage Kruitmolen
De Molen 100
3995 AX Houten

Parkeergarage Kruitmolen ligt op 1 minuut lopen van Theater Aan de Slinger en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Tarief: de eerste 2 uur gratis, vanaf het 3e uur betaalt u € 1,50 per uur. Het theater heeft desgewenst uitrijdkaarten à € 5,- voor u beschikbaar. Na winkelsluitingstijd is de parkeergarage alleen te betreden via de entree aan de Stellingmolen. U heeft de uitrijdkaart van de parkeergarage nodig om hier binnen te komen.