SummerDANCEcamp

SummerDANCEcamp

Vakantieplannen in het water gevallen door COVID-19 en is dansen iets wat jij graag doet?
 
Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing! Kom dan naar ons SummerDANCEcamp mét als afsluiting een optreden in theater Pantalone! Hoe gaaf is dat?!
 
Wat gaan we doen?
Véél dansen, dansen en nog eens dansen! Je volgt 3 dagen lang workshops in verschillende dansstijlen en je leert een toffe choreografie aan. Dit presenteren we aan het eind op in een echt theater, namelijk theater Pantalone. Naast de danslessen plannen we ook dansgerelateerde activiteiten, maar dansen is toch echt het meest wat we gaan doen.
 
Het SummerDANCEcamp is van dinsdag 11 augustus t/m donderdag 13 augustus van 10.00 uur tot 16.00 uur en is voor de leeftijd van 8 t/m 11 jaar. Kosten voor deze 3 fantastische dagen zijn € 120,00, dit is inclusief lunch, drinken en lekkers. Uiteraard verzorgen wij deze SummerDANCEcamp volgens de richtlijnen van het RIVM. SummerDANCEcamp is voor zowel leden als niet-leden van DANSJA.
 
SummerDANCEcamp gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. Maximaal aantal is 16, dus vol = vol. De 4e week van de zomervakantie wordt een week om nooit meer te vergeten! Gaat het bij jou ook al kriebelen? Geef je dan snel op via info@dansja.nl.