Wijziging abonnementsstructuur sportlessen

Wijziging abonnementsstructuur sportlessen

Goed nieuws! Ik heb besloten om vanaf 1 januari 2020 de abonnementsstructuur voor onze sportlessen te wijzigen. Waarom? Omdat ik jullie meer flexibiliteit en continuïteit wil aanbieden, iets waar ik regelmatig vragen over krijg en graag gehoor aan wil geven. De nieuwe abonnementsstructuur zorgt er onder andere voor dat er per maand opgezegd kan worden én dat er vanaf januari 2020 óók in de vakanties gesport kan worden! 

De belangrijkste vraag is natuurlijk, ga je nu meer betalen? Nee, het maandbedrag voor de leden die een abonnement hebben voor een 60 minuten les wordt per maand € 0,10 goedkoper. Nou daar doen we het voor 😉. De enkele leden die een 45 minuten les hebben, gaan wel iets meer betalen. Dit komt omdat we geen onderscheid meer maken in een 45 of 60 minuten les. Als je momenteel 2 of meer keer per week sport, dan wordt sporten in de toekomst ook goedkoper. Zo wordt het dus een stuk aantrekkelijker om meerdere keren per week te sporten, zie tarieven. 

Alles even op een rijtje: 

● Flexibel en fijn!
● Maandelijks opzegbaar
● Geen inschrijfgeld. 
● 2 keer per week of zelfs onbeperkt sporten wordt (een stuk) voordeliger. 
● Een steeds groter lesaanbod! 
● Je hebt de mogelijkheid om 1 keer per jaar jouw abonnement 4 weken te bevriezen en geen lesgeld te betalen (denk bijvoorbeeld aan de zomervakantie). 
● Les gemist? Haal hem op een ander moment in de week in, dit is geen enkel probleem! 
● Wanneer je een abonnement hebt voor 1 of 2 keer per week schrijf je je in voor een bepaalde les (om overvolle groepen te voorkomen). Stel je kan een keer niet, dan haal je je les op een ander moment in! 
● Sport je onbeperkt, dan schrijf je je ook in voor de lessen waarvan jij gebruik denkt te gaan maken. Uiteraard ben je ook vrij om andere lessen binnen te komen lopen. 
● Sportlessen gaan in de vakanties door in de vorm van een aangepast lesrooster (zie website), aanmelden voor deze lessen in de vakanties is niet nodig. Kom gewoon binnen lopen en doe mee! 
● In de vakanties is het mogelijk om voor € 6,00 een vriend, collega, buur mee te nemen. 

Prijs per maand
1x per week € 26,50
2x per week € 42,50
Onbeperkt € 54,00
10-rittenkaart € 80,0

 Ik blijf het erg belangrijk vinden dat wij als docenten blijven zien wie er in de les staat. We blijven dus werken met de presentielijsten, afmelden, het organiseren van borrels etc. én ik vind het erg belangrijk om een maximum aantal deelnemers in de les te hanteren zodat sporten voor iedereen fijn is! 

Wat moet jij doorgeven of ondernemen? Helemaal niks! Vanaf eind december 2019 zal er een maandelijkse incasso plaatsvinden i.p.v. 4 termijnen. De korting per jaar komt te vervallen. Heb jij op dit moment al voor het hele seizoen betaald omdat je een jaarbetaling hebt aangegeven, dan gaat deze wijziging pas in vanaf het nieuwe sportseizoen. 

Zijn er vragen? Schroom niet! Neem contact met mij op. Spreek mij aan in de dansschool, bel mij op of stuur een mailtje. 

Groetjes Mandy Pijnenburg