Tijdelijk nieuw lesrooster ivm Corona-maatregelen

Tijdelijk nieuw lesrooster ivm Corona-maatregelen

Bij deze ons tijdelijke dans- én sportrooster, zie bijlage. Jeetje… de persconferentie. We hebben met z’n allen veel overwegingen gemaakt. Gaan we dicht? Moeten we wéér online? Of gaan we ons flexibel opstellen (met vele voors en tegens) en er het beste van maken? We hebben voor dit laatste gekozen, ook al was dit geen makkelijk besluit omdat het veel van ons én jullie vraagt.

Maar na veel overleg, schakelen en puzzelen hebben wij een rooster kunnen opstellen waarbij we gelukkig maar 1 les online hoeven te doen! De rest van de lessen hebben we kunnen aanpassen/verplaatsen. Dit heeft flexibiliteit gevraagd van de docenten & gastvrouwen en zal ook flexibiliteit van onze leerlingen/leden vragen. Sommige lessen hebben we in moeten korten, samenvoegen of helemaal moeten verplaatsen naar een andere dag, maar zo voorkomen we dat we online moeten.

Corona komt helaas ook voor ons als docenten dichtbij. Wat inhoudt dat er al een docent in quarantaine zit en één docent ook daadwerkelijk Corona heeft. Wij doen onze uiterste best om alle lessen door te laten gaan, maar helaas is dit in deze tijd écht heel moeilijk (ondanks diverse back-ups). Wij vragen om jullie begrip wanneer een les niet door kan gaan. Mocht er een les uitvallen? Neem dan gerust contact op om op een ander moment in de week een extra les te volgen! Die flexibiliteit geven wij graag!

Weet dat wij ons beste beentje voorzetten om dit zo goed mogelijk te regelen. Dus wij hopen dat we jullie de aankomende weken zien tijdens de dans- en sportlessen!

Dit rooster is van toepassing vanaf maandag 29 november t/m zondag 19 december.

Het nieuwe tijdelijke rooster: Tijdelijk lesrooster-lockdown-3