Zumba Low

Met 7 Zumbalessen per week mogen wij toch wel zeggen dat we ‘iets’ goed doen in IJsselstein! Wat is dat dan? De open sfeer, gezelligheid met super enthousiaste en gedreven docenten voor de groep! Plan jij ook jouw proefles in (klik hier) zodat je zelf kan ervaren wat onze succes-factor is?

ZUMBA LOW

Ben je een beginnende sporter of herstellende van een blessure en wil je toch weer wat doen op dansgebied? Dan is Zumba Low echt iets voor jou! Bij Zumba Low houden we hier rekening mee en worden de passen aangepast aan het tempo en kunnen van de groep. De dansjes worden dus vaak ook nog extra uitgelegd, zonder de vaart in de les te verliezen!

Ben jij een geoefende sporter en wil je juiste ‘volle bak’ gaan? Dan kan dat natuurlijk ook, omdat de pasjes makkelijker te volgen zijn. Zumba Low creëert namelijk dezelfde partysfeer die Zumba juist zo leuk maakt!

——-

Op maandag 7 maart start, in samenwerking met KPIJ, een cursus Zumba Low voor iedereen die wilt proeven van deze leuke sportles! Ben jij geïnteresseerd? Reserveer snel je plekje want de vorige cursus was VOL!

Inschrijven voor de cursus kan via KPIJ (klik hier)