Tone & Shape volw.

Tone & Shape is een les voor iedereen die wil werken aan een sterk, gezond en goed gevormd lichaam. De les bestaat uit een combinatie van o.a. pilates, krachttraining en stretching. De focus ligt bij Tone & Shape op het vormen, versterken en versoepelen van je spieren (tonen en shapen) en het verbeteren van balans en flexibiliteit.

Bij Tone & Shape is er minder aandacht voor cardio (dus geen springen, rennen en hoppen), wat de les niet minder intensief. Tevens kan bijdragen aan het voorkomen en herstellen van blessures. Omdat hierdoor alle aandacht en energie naar de werking van de spieren gaat, is Tone & Shape ook een ideale les om te werken aan mind-to-muscle-connection en techniek.

In de les wordt met name gebruik gemaakt van oefeningen met lichaamsgewicht (zowel staand als op de mat), verschillende soorten gewichten, bandjes en andere attributen.

Bij Tone & Shape wordt, i.p.v. elke week, elke maand een nieuwe work-out geïntroduceerd zodat je 4-5 weken de tijd hebt de les je steeds meer ‘eigen’ te maken.

Deze les is ook zeer geschikt wanneer je een blessure hebt of als je zwanger bent.

Ben jij benieuwd naar deze les? Plan dan jouw proefles in via deze link https://mijn.dansja.nl/Proefles