Fittraject

Wist je dat jij, als lid óf niet-lid, bij ons een gratis Fittraject kan volgen? Dit is een persoonlijk traject van 6 maanden waarbij wij jou begeleiden met het behalen van jouw doelstellingen. Hoe gaat dit in zijn werk?

Na aanmelding krijg je één van onze docenten toegewezen. De docent wordt jouw coach voor de aankomende tijd. Je krijgt een intake met eventueel een fittest. Hierin bespreken en bepalen we jouw doelstellingen. Na 6 weken volgt een check-up, waarna na 3 én 6 maanden een fittest volgt. In het algemeen kunnen we zeggen dat we dit traject niet strak en streng ingaan en dat dit juist als heel fijn wordt ervaren.We hebben al vele deelnemers mogen begeleiden en het is écht tof om te merken dat doelstellingen worden behaald!

Starten kan trouwens altijd, dus komt het nu niet zo goed uit? Maar wil je op een ander moment starten? Dat kan! Reserveer dan wel alvast jouw plekje aangezien we een beperkt aantal plekken hebben. En nee, dit is niet alleen voor DANSJA-leden, maar voor iedereen! We dragen gewoon graag een steentje bij!

Spreekt jou dit aan? Neem contact op via info@dansja.nl