Demoteams

In de reguliere lessen staat samen leren dansen met progressie en plezier voorop. Dit geldt natuurlijk ook voor onze demoteams, maar daar wordt ook hard getraind. Dansen in het demoteam is werken in teamverband. Als demoteam verzorg je diverse optredens bij evenementen, open dagen, dansvoorstellingen, etc. en doen we 1 tot 2 keer per jaar mee aan een danswedstrijd. Dit is echt heel gaaf en leerzaam! 

Zit je in het demoteam, dan verwachten we dat je ambitieus bent. Wekelijks wordt er gewerkt aan kracht, lenigheid, conditie, uitstraling en natuurlijk aan toffe choreografieën.Dansen is in een demoteam is super leuk!

Je bindt je voor het gehele dansseizoen aan een demoteam. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Immers, we zijn een team! Aan het einde van het dansseizoen moet iedere danser/danseres (opnieuw) auditie doen voor een demoteam. De groepen zullen dan opnieuw worden ingedeeld.

Je traint minimaal 2 keer per week (1x demoteam + 1x reguliere les). Je bindt je voor het gehele dansseizoen aan een demoteam. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Immers, we zijn een team! Aan het einde van het dansseizoen moet iedere danser/danseres opnieuw auditie doen voor een demoteam. De groepen zullen dan opnieuw worden ingedeeld.

De auditie voor de demoteams worden gehouden aan het einde van het dansseizoen (mei/juni). Het is mogelijk om auditie te doen vanaf 6 jaar. Wil je auditie doen? Houdt onze socials in de gaten of neem contact op via mandy@dansja.nl

Wil jij inderdaad ook net iets meer uitdaging, maar dan richting Modern, Klassiek? Dan hebben wij onze Technische Talentenklassen. Zie hier meer informatie https://www.dansja.nl/project/technische-talentenklas/