Demoteams

In de reguliere lessen staat samen leren dansen met progressie en plezier voorop. Dit geldt natuurlijk ook voor onze demoteams, maar daar wordt ook hard getraind. Dansen in het demoteam is keihard werken in teamverband. Als demoteam verzorg je diverse optredens bij evenementen, open dagen, dansvoorstellingen, etc.. Zit je in het demoteam, dan verwachten van jou dat je ambitieus bent en dat je daarvoor keihard wilt trainen. Wekelijks wordt er tijdens de training hard gewerkt aan kracht, lenigheid, conditie, uitstraling en choreografieën.

Je traint zo’n 2 à 3 keer extra in de week aan dans en conditie, gelden er strengere regels en zijn er extra kosten aan verbonden zoals bijvoorbeeld voor kleding. Je bindt je voor het gehele dansseizoen aan een demoteam. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Immers, we zijn een team! Aan het einde van het dansseizoen moet iedere danser/danseres opnieuw auditie doen voor een demoteam. De groepen zullen dan opnieuw worden ingedeeld.

Om deel te nemen aan een demoteam moet je auditie doen. De auditie voor de demoteams worden gehouden aan het einde van het dansseizoen (juni/juli). Dit wordt vooraf aangekondigd op de website. Het is mogelijk om auditie te doen vanaf 7 jaar.

Wil jij inderdaad ook net iets meer, maar dan richting Modern, Klassiek? Dan hebben wij onze technische talentenklas, zie hier meer informatie https://www.dansja.nl/project/technische-talentenklas/